Belçika'da son teknoloji bir SOUDAL tesisinin inşaatına başlandı
Mayıs 2021'de Turnhout'ta (Belçika) yapıştırıcı, sızdırmazlık maddesi ve poliüretan köpük ürünleri üretimi için son teknolojiye sahip beşinci üretim tesisi olan yeni SOUDAL tesisinin inşaatına başlandı. 2023 yılında faaliyete geçecek olan tesis, hem bölgesel yapı kimyasalları talebini karşılayacak hem de yeni istihdam yaratacak.
Daha >
Soudal, Fransız şirketi Tramico'yu satın aldı
Soudal, inşaat sektörü için önceden sıkıştırılmış köpük bantlarda pazar lideri olan ve merkezi ve üretim tesisi Gournay-en Bray'de bulunan Fransız şirketi Tramico'yu satın aldı. İşletme, Fransa'da önceden sıkıştırılmış bantlar ve ses yalıtımı alanlarında üretim ve pazar lideri satış faaliyetlerini genişletmeye devam edecek.
Gournay-en-Bray'deki Tramico üretim tesisi, Soudal'ın dünya çapındaki 25. üretim tesisi olacak.
Daha >
Soudal Group'un yeni bir ilavesi var: Bergen op Zoom'da (Hollanda) bulunan mastik tesisi, Soudal'ın 23. üretim tesisi oldu
Yapı kimyasallarında dünya lideri Soudal Group, 22 Nisan'da Şanghay'da Çin'in önde gelen kaplama malzemeleri tedarikçisi Nippon Paint ile stratejik bir ortaklık anlaşması imzaladı...
Daha >
HAKKIMIZDA VE ÜRÜNLERİMİZ
Dünya Çapında Soudal
Soudal, profosyoneller ve son tüketiciler için sızdırmazlık ürünleri, yapıştırıcılar ve poliüretan köpük üreten Avrupa'nın bağımsız en büyük üreticisidir. 2021 yılında yaklaşık 1.3 milyar Euro cirosuyla, dünya genelinde 4200’e yakın çalışanı ve 25 üretim noktası bulunan Soudal, 5 kıtada 77 satış ofisi ve dağıtım iştirakleri ile birlikte toplamda 140 ülkeye satış yapmaktadır.
Yenilikçilik ve Müşteri Odaklılık
Soudal pazarın ve son kullanıcıların taleplerine mükemmel şekilde uyacak özel kimyasal formüller üretir. Sürekli iyileştirme ve daha iyisini sağlama iradesiyle hareket eden ve müşterileri için çevre dostu çözümler sunan Soudal, ürün yeniliğinde ön plandadır.
Kalite
Soudal, hem ürün hem hizmet kalitesi sağlamada her zaman öncü olmuştur. Silikonlar, mastikler, yapıştırıcılar,PU köpük ürünlerinde pazar lideri olarak Soudal,müşterilerinin kalite ve hizmet beklentilerini karşılayabildiğini kanıtlamıştır.
Enerji
Üretim için gereken enerjiyi azaltmaya odaklanıyoruz.
Malzeme
Co2 salınımını azaltmak, sürdürülebilir hammadde ve ürünler kullanmak.
Ambalajlama
Hedefimiz ambalajdan kaynaklı atıkları azaltmak.

FİX ALL SERİSİ

Devamını Oku >

MULTI SPREY

Devamını Oku >

KONFORLU KÖPÜK

Devamını Oku >

ACRYRUB EXTERIEUR FAÇADES+

Devamını Oku >