Ny: Fix ALL® Turbo

Fix ALL® Turbo : Superraskt lim!

 
Soudal har lansert en ny, superrask fugemasse / lim for liming av alle typer byggematerialer. I kjølvannet av denne nye lanseringen har Soudal også utviklet en ny posisjonering strategi for hele Fix ALL ®-serien for å skape mer klarhet.
 
Soudal Fix ALL ® - det ultimate spekter av fugemasse / lim - er det perfekte svaret på alle interiør og eksteriør liming, fylling- og forseglingsjobber. Utviklet ved hjelp av den nyeste SMX ® Technology er Fix ALL® en innovativ løsning som tilfredsstiller alle krav hos forbrukeren! Tetting, fylling og liming på alle overflater, i alle forhold er ikke noe problem for Fix ALL ®.
 
Unike egenskaper

For å gi et nytt løft til Fix ALL ®-serien har Soudal nå lansert det nyeste og raskeste medlem av serien: Fix ALL ® Turbo . Denne siste utviklingen er perfekt for alle lim jobber hvor rask herding er nøkkelen. Turbo slår alle fartsrekorder:
  • Håndterbar etter 20 minutter.
  • Ultimat lim-styrke etter tre timer.
  • Justerbar i opptil fem minutter.

Fix ALL ® Turbo er perfekt for innendørs og utendørs bruk, luktfri, kan males, permanent fleksibel , værbestandig, vanntett , anti-muggsoppbehandlet, miljøvennlig , rask og enkel å bruke !

Soudal Fix ALL® serien

Soudal nye posisjoneringsstrategi for Fix ALL ® serien skaper mer klarhet mellom de ulike referanser. Dette er oppnådd ved å legge sentrale USP piler, piktogrammer og fargekoding på patronene. Fix ALL ® serien kan deles i fire hovedgrupper:
 
Fix ALL® Classic: den universelle en (multibruk)
Fix ALL® Crystal: super klar (100 % gjennomsiktig)
Fix ALL® High Tack: super sterk og høy umiddelbar vedheft
Fix ALL® Turbo: super rask (fast : 20 min.)
 
 
 
Mer informasjon?