Personvernerklæring

Generelt

Soudal AS gjør det som er nødvendig for å sikre personvernet ditt, og behandler personopplysninger på en grundig måte. Du besøker nettstedet vårt helt anonymt. Vi samler inn analytiske data, men disse kan ikke spores tilbake til en enkeltperson. Vi samler bare inn personopplysninger hvis du har oppgitt dem frivillig, for eksempel for å motta markedskommunikasjon fra oss eller ved å fylle ut et skjema på nettstedet vårt. Denne personvernerklæringen beskriver formålet med databehandlingen som utføres av Soudal AS i forbindelse med dette nettstedet, samt hvordan du kan utøve rettighetene dine med tanke på personopplysninger.

Utlevering til tredjepart

Informasjonen du oppgir blir utlevert til tredjepart hvis det er nødvendig for å levere bestilte produkter eller tjenester du har bedt om. Markedskommunikasjon sendes bare ut hvis du har registrert deg for å motta dette. Hvis vi utleverer opplysningene dine til tredjepart, sikrer vi via en behandlingsavtale at dataene dine bare brukes til det formålet de er ment for. Vi samtykker også til at opplysningene dine blir slettet så snart det ikke lenger er behov for dem. Ut over dette vil opplysningene du oppgir ikke bli utlevert til andre parter hvis det ikke er juridisk påkrevd eller tillatt.

Informasjonskapsler

Se vår erklæring om informasjonskapsler

Sikkerhet og lagring

Vi iverksetter egnede sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysningene dine. På den måten sikrer av at opplysningene bare er tilgjengelige for personer som trenger tilgang, at tilgangen til opplysningene er beskyttet og at sikkerhetstiltakene våre blir kontrollert regelmessig. Vi lagrer ikke opplysningene lenger enn nødvendig. Det betyr at vi lagrer opplysningene så lenge det er nødvendig for å levere tjenesten du har bedt om. Opplysninger vi må lagre fordi det er pålagt ved lov er unntatt fra dette.

Tillegg

Vi kan gjøre endringer i denne personvernerklæringen av og til. Endringene blir publisert på nettstedet vårt. Besøk denne siden regelmessig hvis du ønsker å holde deg oppdatert om den gjeldende teksten.

Kontroll, korrigering og rett til protest

Du har rett til når som helst å kontrollere, rette eller slette personopplysningene. Hvis du har et kundeforhold med selskapet vårt, har du mulighet til å få innsyn i personopplysningene dine etter skriftlig forespørsel. Hvis oversikten vi utleverer inneholder feil, kan du be oss skriftlig om å endre eller fjerne opplysningene. Du kan også informere oss skriftlig hvis du ikke ønsker å bli kontaktet med informasjon om våre produkter eller tjenester ved å kontakte oss på adressen nedenfor.

Soudal AS
Dølasletta 5
NO-3408 TRANBY
Norge
post@soudal.no

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål i forbindelse med denne personvernerklæringen.